Elkészítés: A csülköt kicsontozzuk, és 4×4 cm-es kockákra vágjuk. A húskockákat hőálló tálba tesszük, hozzáadunk 4 evőkanál olajat, 2 evőkanál balzsamecetet, 2 evőkanál mézet, 7 dkg paradicsompürét, 1 evőkanál mustárt, 1 dl barna sört, 1 púpozott teáskanál sót, 1 teáskanál curryport, 1 púpozott teáskanál fűszerpaprikát, fél teáskanál őrölt borsot, 3 gerezd zúzott fokhagymát és a kimagozott, apróra vágott friss chilit. Jól összeforgatjuk a húst a fűszerekkel. 1 éjszakát hagyhatjuk hűtőszekrényben állni.
Másnap a tálat alufóliával letakarjuk, és előmelegített sütőben 180 fokon 1 órán át sütjük, majd a fóliát levéve 10-15 perc alatt szép pirosra sütjük.
Illatos jázminrizst vagy vadrizzsel kevert párolt rizst tálalunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.