Elkészítés: A csirkeszárnyat megtisztítom, befűszerezem.
Egy tepsit (vagy egy kerek edényt) sütőpapírral kibélelek. A szalonnát a papírra helyezem, erre kerül majd a csirke.
A natúr joghurtot és a mézet összekeverem, a cornflakest egy tálba teszem, és kissé összetöröm.
Először a mézes joghurtban forgatom meg a csirkehúst, majd a cornflakes-ben. A tepsibe helyezett szalonnaszeletekre helyezem a húst.
A maradék mézes joghurttal leöntöm, és szórok még egy kevés cornflakes-t a tetejére.
180 fokra előmelegített sütőben közepes lángon fedő alatt megpárolom, majd a fedőt levéve ráteszem a sajtot, és aranybarnára sütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.