Elkészítés: A kacsacombokat alaposan besózom, kb. fél óra múlva párolni kezdem (lehet kuktában is, de ne párold készre!). Ha félig megpároltam, hagyom kihűlni (rendszerint előző este készítem), leszedem a zsírját, majd bőségesen beszóróm kakukkfűvel. Tovább párolom, amikor majdnem kész, jöhet rá a méz, és kb. három kacsacombhoz 1 teáskanál ecet (közönséges ecet, NEM borecet). Összeforralom, krumplipürével tálalom. Isteni ízkombinációjú, biztos sikerre számító ünnepi étel. Előnye: nem kell hűteni-fűteni, pesztrálni, és elronthatatlan. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.