Elkészítés: A hozzávalókból kevert tésztát készítünk. Keverőtálba tesszük a margarint, a cukrokat, a mézet és a tojásokat. Habosra keverjük. Belereszeljük a citrom héját, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a mézeskalács fűszert, az aszalt gyümölcsöket és a tejet. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Tűpróbáig sütjük. (Gázon 4-es fokozaton 25 perc.)
Közben egy lábasba kimérjük a máz hozzávalóit, és összeforraljuk. Amikor felforrt, már jó is lesz. A kókuszreszeléket kiöntjük egy mélytányérba.
Amikor a süti megsült, kivesszük a sütőből. Kiemeljük papírostul egy vágódeszkára, és felkockázzuk. Villa segítségével a kockákat a csokiba mártjuk, pár másodpercig benne is hagyjuk, majd áttesszük a kókuszba, ahol körbehempergetjük, majd egy tálcára tesszük. Miután kihűlt, már fogyasztható is. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.