Elkészítés: A tészta nyersanyagait összegyúrjuk, és egyenlő 4 részre osztjuk. Kinyújtjuk, és zsírozott, lisztezett gáztepsi hátán kisütjük.
A töltelékhez a tejet a cukorral felforraljuk, a búzadarát hozzáöntjük, és csomómentesre főzzük. Félretesszük hűlni. A vajat habosra keverjük, és a kihűlt tejbedarával összekeverjük. Belereszeljük a citrom héját.
A lapokat megtöltjük majd a tortabevonót gőz felett felolvasztjuk, hozzákeverünk az olajat, és ezzel áthúzzuk a tetejét. Csak másnap szeleteljük fel, de szerintem 3. napon a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.