Elkészítés: A tésztához a margarint, a mézet, a cukrot, a lisztet, a szódabikarbónát és a tojást egyneműre gyúrjuk, 4 részre osztjuk, letakarva, hűtőben fél órát pihentetjük.
Pihentetés után vékony lapokká nyújtjuk, előmelegített sütőben, 180 fokon pillanatok alatt megsütjük.
A krémhez a lisztet a keményítővel és kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük, a maradék tejet felforraljuk, majd a lisztes habarással besűrítjük. A margarint a kétféle cukorral habosra keverjük, majd a hideg tejes masszával összekeverjük.
A kihűlt lapokat a kész krémmel megtöltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.