Elkészítés: A tésztához a margarint, a mézet, a cukrot, a lisztet, a szódabikarbónát és a tojást egyneműre gyúrjuk, 4 részre osztjuk, letakarva, hűtőben fél órát pihentetjük.
Pihentetés után vékony lapokká nyújtjuk, előmelegített sütőben, 180 fokon pillanatok alatt megsütjük.
A krémhez a lisztet a keményítővel és kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük, a maradék tejet felforraljuk, majd a lisztes habarással besűrítjük. A margarint a kétféle cukorral habosra keverjük, majd a hideg tejes masszával összekeverjük.
A kihűlt lapokat a kész krémmel megtöltjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.