Elkészítés: A cukrot megpirítjuk, felengedjük a vízzel. Addig keverjük, amíg a cukor teljesen elolvad, ekkor levesszük a tűzről. Összekeverjük a fahéjjal, a szegfűszeggel, a zsírral, a sütőporral, 4 tojás sárgájával és a liszttel.
Ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, kisméretű
pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Pár óra pihentetés után kisütjük.
A puszedlik bevonásához elkészítjük a habot úgy, hogy a 4 tojásfehérjét összekeverjük a porcukorral, addig keverjük, amíg jó kemény hab nem lesz belőle.
A megsült puszedlit beleforgatjuk a habba, szobahőmérsékleten hagyjuk megszáradni. Zárt dobozban sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.