Elkészítés: Gyúrjunk sima, csomómentes tésztát a porcukorból, a szódabikarbónából, a margarinból, a lisztből és a tejfölből. Ha kész, nyújtófával nyújtsunk belőle lapot. Margarinnal kenjünk ki egy tepsit, ebbe fektessük a tésztalapot. Keverjük össze a túrót az akácmézzel, a tojássárgájákkal és a vaníliás cukorral. Simítsuk el a tészta tetején, és tegyük forró (kb. 180–200 Celsius-fokos) sütőbe. Verjünk kemény habot a tojásfehérjékből és a finomított kristálycukorból. Ha félig kész a tészta (kb. 12–13 perc múlva), vegyük ki a sütőből, tegyük rá a kemény habot – jó vastagon. Tegyük vissza a sütőbe, és addig süssük, amíg a hab teteje picit, épphogy megbarnul. Porcukorral meghintve, hidegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.