Elkészítés: A csirkemellet kis csíkokra vágjuk, a sütőtököt felkockázzuk. A hagymát felaprítjuk és az olívaolajon üvegesre pirítjuk. Beleszórjuk a felcsíkozott csirkemellet. Amikor már nagyjából megfehéredett, rászórjuk a curryt, és pirítgatjuk vele. Aztán jöhet a só, a fehér bors, a gyömbérpor, és a szerecsendió. Felöntjük a levessel, aztán jöhetnek bele a sütőtök darabkák. Így aztán kis lángon főhet vagy 20 percet, fél órát. Húsz perc után lehet ellenőrizni: ha a sütőtök már puha, akkor már kész. (Ha túl sok a leve, akkor a fedőt le kell venni teljesen, hogy kicsit elpárologjon belőle.) A sütőtök darabkákat lehet darabosan hagyni, de ha valakinek úgy szimpatikusabb, össze lehet törni finoman krumplinyomóval. (Olyan puha már ekkorra a sütőtök, hogy a hús nem fog *sérülni*.) A végén rácsorgatjuk a 3 evőkanál mézet, azzal még összerotyogtatjuk, és kész!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.