Elkészítés: Gőz fölött a tésztához valókat összekeverjük, majd levéve a lisztet is beleszórjuk, amivel tésztát gyúrunk. 4 egyenlő részre osztjuk, kinyújtuk, és lapokat sütünk belőle a tepsi hátoldalán, amit előtte vajjal lekenünk. 4-5 perc alatt megsülnek.
A krémhez a tojások sárgáját 2 evőkanál cukorral habosra keverünk, majd adunk hozzá 2 evőkanál lisztet, 1 csomag vaníliás cukrot, 4 dl tejet, és simára főzzük.
16 dkg porcukrot 20 dkg vajjal kikeverünk, és a sűrű kihűlt péphez keverjük.
A lapokat összeállítjuk úgy, hogy minden lapot megkenünk lekvárral, majd rákenjük a krémet is.
A tetejére gőz felett olvasztott tortabevonót teszünk. 1 napot állni hagyjuk, utána kínáljuk szeletelve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.