Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 cipót formálunk, kinyújtjuk, és sütőpapíron világosra sütjük 200 fokon, kb. 8-10 perc alatt.
A krémhez a tejet a pudinggal és a kristálycukorral addig főzzük, míg leválik a kanálról. Kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal is összekeverjük. Elfelezzük, az egyik felébe a kakaóport, a másik felébe a vaníliás cukrokat tesszük.
Az alsó tésztalapot kakaós krémmel, a következőt vaníliás krémmel kenjük meg.
A mázhoz a vizet a kristálycukorral hólyagosra főzzük, belekeverjük a kakaót, és a tűzről levéve a margarint. Langyosra hűtjük, majd a tészta tetején egyenletesen elsimítjuk. Másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.