Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk, jól kidolgozzuk, és pár órát (akár egy éjszakát) pihentetjük, majd 3-5 mm vastagra nyújtjuk. Különféle formájú kiszúrókkal kiszaggatjuk, ezeket kikent, lisztezett tepsibe rakjuk, és 180-200 fokon addig sütjük, míg szép aranybarna lesz.
Még melegen kiszedjük, hagyjuk kihűlni. Hogy szép fényes legyen, még melegen bekenjük tojássárgájával, és hagyjuk megszáradni.
A díszítéshez a tojásfehérjét habbá verjük, apránként hozzáadagoljuk a porcukrot. Akkor jó, ha lassan folyik le a habverőről. Uzsonnászacskóba kanalazzuk, az egyik sarkát óvatosan kivágjuk, és a kihűlt mézeskalácsokra nyomjuk a cukros fehérjét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.