Elkészítés: A tésztához a tojásokat a liszttel és sóval összegyúrom, asztalra borítom, hengert formálok belőle, 4-5 kisebb darabra vágom, azokat egy kicsit ellapítom, tésztagépen átengedem 4-es fokozatig nyújtva, majd a spagettivágóval formázom.
A legjobb időkihasználás érdekében úgy csinálom, hogy először felteszem a sós-olajos vizet forrni, ez idő alatt készítem el a tésztát, és mire pont a vágásnál tartok, addigra forr fel a víz.
A szószhoz egy nagyobb edényben kevés olajon dinsztelem a reszelt hagymákat, a szeletelt gombát és a kockára vágott angolszalonnát. A karfiolt rózsáira szedem, és ezt is belekeverem, sózom, fűszerezem, majd egy kevés vizet öntök alá, lefedem, és hagyom párolódni 20 percet. Néha megkeverem, majd amikor a karfiol már megpuhult, akkor hozzáadom a tejszínt, a karikára vágott virslit és a parmezánt. Pár percig forralom, és készen van.
Tálaláskor a főtt tésztára halmozom, reszelt füstölt sajttal megszórom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.