Elkészítés: Egy leveses lábasban felhevítem az olajat, majd megpirítom benne a sonkát/bacont, hozzáadom a szeletekre vágott vöröshagymát, az aprított fokhagymát, a bazsalikomot, a paradicsompürét, sózom, borsozom, majd az egészet 5 percig kevergetve pirítom.
Ezután hozzádobom a babérlevelet, a kockára vágott paradicsomot, felengedem 3 dl vízzel, alaposan összekeverem, és ezt az alapot 10 percig főzöm, majd hozzáadom a kockára vágott zöldségeket, és további 10 percig főzöm.
A 10 perc letelte után felöntöm 8 dl vízzel, ha szükséges, utánsózom, és újraforrástól számított 2-3 percig főzöm.
Reszelt parmezánnal és aprított petrezselyemmel megszórva tálalom! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.