Melegítsük elő a sütőt 150 fokra. Egy sütőlemezt fordítsunk meg és tegyünk rá egy szilikonos sütőpapírt. Kezdjük el verni a tojásfehérjét és fokozatosan adagoljuk hozzá a porcukort.
Amikor már kemény habunk van, adjuk hozzá a balzsamecetet. Kézi habverővel forgassuk hozzá a kukoricalisztet is. Felezzük el a masszát és az egyik felében keverjük el a kakaóport. Halmozzunk egymásra 1-1 nagy evőkanál fehér és barna masszát és egy villa segítségével keverjük össze őket annyira, hogy márványosak legyenak a halmok. Egy kanál hátával simítsuk samara a tetejüket, de maradjanak magasak a halmok. 7-8 adag lesz belőle.
Tegyük be a sütőbe és kb. 40 percig süssük légkeverés nélkül. Majd kapcsoljuk le a sütőt, támasszuk ki az ajtaját és hagyjuk még száradni a pavlokávat. A gyümölcsök ¼ részét törjük össze, néhány evőkanál vízzel és a kristálycukorral forraljunk belőle szirupot és hűtsük le.
Verjük fel a tejszínhabot, halmozzunk a pavlovákra, locsoljuk meg a gyümölcssziruppal és díszítsük a friss gyümölccsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.