Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, óvatosan belekeverjük a fahéjjal elkevert mogyorót, majd egy eütőpapírral bélelt 26×32 cm-es tepsibe az 1/3 részét belekenjük, és forró sütőben megsütjük /inkább szárítjuk/. Ugyanígy járunk el a fennmaradó tésztával, tehát összesen 3 lapunk lesz. Hagyjuk őket kihűlni.
A rémhez a pudingot felfőzzük a vaníliás cukorral és a tojássárgával kikevert tejjel, és hagyjuk kihűlni. A margarint habosra keverjük a cukorral, majd tovább habosítjuk a kihűlt főzött krémmel. A tejszínt a habfixálóval kemény habbá verjük.
Összeállítás: a tésztákról óvatosan egy éles kés segítségével leszedjük a papírt. Vigyázzunk, mert elég törékeny a tészta. Tálcára téve az egyik lapra halmozzuk a vaníliás krémet, egyenletesen elkenjük, majd ráhelyezzük a következő lapot. Ennek tetejére kenjük a tejszínt, és beborítjuk a harmadik lappal.
1-2 órára a hűtő leghidegebb részébe tesszük, majd tetszés szerint kockára vagy szeletre vágva szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.