Elkészítés: A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Egymás után hozzáadjuk a tojásokat, az őrölt mogyorót, a sütőport, a csokoládét, és a kakaóport. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A formát kivajazzuk, a süteményt beletöltjük, 40 percig sütjük, majd 10 percig kikapcsolt sütőben hagyjuk. A zselatinra ráöntünk fél dl befőttlevet, és kis lángon folytonos keverés közben folyósra melegítjük. Ezután belekeverjük a piros áfonyabefőttbe. A tejszínt kemény habbá verjük. A tejszínhab felét beleforgatjuk a már teljesen hideg befőttbe. A kihűlt tortalapot kettévágjuk. Az alsó lapra rákenjük a habos befőttet, majd rátesszük a másik lapot. A tortát körben bekenjük a megmaradt tejszínhabbal, rászórjuk a maradék csokoládéreszeléket, és 12 habrózsát nyomunk a szélére. Kevés gyümölccsel feldíszitjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.