Elkészítés: A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Egymás után hozzáadjuk a tojásokat, az őrölt mogyorót, a sütőport, a csokoládét, és a kakaóport. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A formát kivajazzuk, a süteményt beletöltjük, 40 percig sütjük, majd 10 percig kikapcsolt sütőben hagyjuk. A zselatinra ráöntünk fél dl befőttlevet, és kis lángon folytonos keverés közben folyósra melegítjük. Ezután belekeverjük a piros áfonyabefőttbe. A tejszínt kemény habbá verjük. A tejszínhab felét beleforgatjuk a már teljesen hideg befőttbe. A kihűlt tortalapot kettévágjuk. Az alsó lapra rákenjük a habos befőttet, majd rátesszük a másik lapot. A tortát körben bekenjük a megmaradt tejszínhabbal, rászórjuk a maradék csokoládéreszeléket, és 12 habrózsát nyomunk a szélére. Kevés gyümölccsel feldíszitjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.