Elkészítés: 10 dkg lágy vajat elkeverünk 15 dkg darabos mogyoróvajjal. Hozzáadunk 1 teáskanál vanília-kivonatot, 17,5 dkg cukrot, 1 tojást, és újra összekeverjük. Ezután beleforgatjuk a 7,5 dkg apróra kockázott fehércsokit, végül a sütőporral elkevert lisztet is elkeverjük benne.
A masszát egy 20 cm átmérőjű kikent tepsibe simítjuk, és 170 fokon 25-35 percig sütjük. Kihűlés után kockára vágjuk, és porcukorral megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.