Elkészítés: 1. Egy 20x30 cm-es, lapos sütőformát kivajazunk. Az aljára és oldalára sütőpapírt terítünk úgy, hogy a forma hosszabb oldalán 5 cm-rel túllógjon.
2. A fehér csokoládét tűzálló tálba tördeljük, és gőzfürdő fölött megolvasztjuk, majd simára keverjük. A tálat a gőzről levesszük, és a csokoládét 5 percig hűlni hagyjuk. A mogyoróvajat hozzáadjuk, jól elkeverjük, majd félretesszük. A vizet lassú tűzön forrni hagyjuk.
3. A hőálló tálat elmossuk, az étcsokoládét beletördeljük, hozzáadjuk a vajat, és a forró víz fölé állítjuk, addig kevergetjük, amíg sima lesz. 5 percig hűlni hagyjuk.
4. A fehér csokoládés és az étcsokoládés keveréket felváltva az előkészített formába tesszük. A formát megrázogatjuk, hogy a keverék felszíne egyenletes legyen.
5. Márványhatású felületet kapunk, ha tűvel vagy pálcikával a keveréket megbolygatjuk. Szobahőmérsékleten kb. 2 órán át állni hagyjuk, amíg megdermed. Tálalás előtt felkockázzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.