2 csomag vaníliás pudingport összekeverünk, majd hozzáadunk 4 ek cukrot, 1 l tejet. Simára keverjük.
Összekeverjük a másik 2 vaníliás pudingport, hozzáadjuk a 4 ek cukrot, a kakaóport, és a maradék 1 l tejet. (Ha túl sűrűnek találjuk, kevés tejjel higíthatjuk.) Simára keverjük.
Miután elkészültek a pudingok, a vaníliás pudingba belekeverjük az összetört fehér csokit, a kakaósba pedig az összetört étcsokit.
Jénai edénybe (3 l-es) egy sor kávéba mártott babapiskótát teszünk, majd ráöntjük a vaníliás puding felét. Erre ismét babapiskótát teszünk, majd a csokis puding felét, és így tovább, amíg el nem fogynak a hozzávalók.
Néhány órára hűtőbe tesszük, majd tejszínhabbal a tetején tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.