Elkészítés: A diós töltelékhez a kekszet a dióval, a porcukorral, a kakaóval, a vajjal, ha kell, egy kevés tejjel összegyúrjuk nedves kézzel. Kb. 25 gombócot formázunk belőle, amiket kristálycukorban meghempergetünk.
A gesztenyés töltelékhez a felengedett gesztenyemasszát a porcukorral, a keksszel, a puha vajjal és kevés rummal összedolgozzuk.
A kekszes diógombócokat egyenként egy felfordított citromfacsaró üregébe töltjük, pontosabban inkább csak körben a falához nyomkodjuk, mint amikor egy tortaformát bélelünk tésztával. A közepébe tesszünk 1 szem magozott meggyet. A gesztenyés töltelékkel pedig teljesen betöltjük az üreget. Ezután (mivel cukorban mártogattuk)könnyedén kiütjük a formából. Így kapjuk a kis csúcsokat, amelyek kívül diósak, belül gesztenyések.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.