Elkészítés: A morzsához a lisztet a vajjal és a cukorral összedolgozzuk, fóliába csomagoljuk, hűtőbe tesszük.
A gyümölcsöket megtisztítjuk és felszeleteljük.
A tésztához a túrót összetörjük, ha nagyon darabos, áttörjük. A lisztet, a sütőport, a cukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük, hozzáadjuk a túrót, a tojást, az olajat és a tejet, és az egészet összedolgozzuk. Munka közben folyamatosan utánalisztezünk, ha szükséges.
A tésztát sütőpapíron a tepsi nagyságára nyújtjuk, beleemeljük a tepsibe. Rárakosgatjuk a gyümölcsöket úgy, hogy fedjék egymást.
A hűtőből kivesszük a morzsatésztát, és nagylukú reszelőn a gyümölcsök tetejére reszeljük.
160 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.