A tojásokat szétválasztjuk, felverjük a fehérjét, és, ha már egy kicsit habos, hozzáadjuk a kristálycukrot, és azzal tovább verjük, nem kemény, inkább folyós habbá. Ha színeset szeretnénk egy kis ételfestékkel színezzük.
Egy másik edénybe tesszük a mandulát, rászitáljuk a porcukrot, majd gyors mozdulatokkal belekeverjük a fehérjés-cukros habot.
Sütőpapírt helyezünk egy tepsibe , majd a keveréket habzsákba töltve kis adagokat, korongokat nyomunk a papírra. Ha szétfolyik, akkor még sűríteni kell egy kicsit a krémet, ha már meg tud állni, de nem túl kemény, akkor jó.
Egy órát állni hagyjuk őket szobahőmérsékleten, hogy egy kicsit megkeményedjenek.
Miután ez letelt, 140 fokra előmelegített sütőben sütjük 8-10 percig.
Ezután töltjük csokikrémmel, lekvárral. Egyik felét megkenjük a másik felét rányomjuk.
A kész macaronokra olvasztott csokival arcokat készítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.