Elkészítés: A mellfiléket lapjában bevágjuk, kinyitjuk, egy kicsit megütögetjük, de nem kell kiklopfolni. Sózzuk, borsozzuk, legalább 1 órát pihentetjük.
1 evőkanál olajon megdinszteljük a póréhagymát, sózzuk, borsozzuk. Rátesszük a vargányát, pirítjuk, majd hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, félretesszük.
A hússzeleteket beleforgatjuk a rozslisztbe. Egy teflon serpenyőben olajat hevítünk, és közepes lángon megsütjük, oldalanként kb. 4-4 perc alatt, amíg szép piros színt kap, majd felengedjük a borral, és 2 percig lefedve pároljuk. Átszedjük egy kerámiatálba (vagy jénaiba).
Az elősütött szeletekre pakoljuk a gombát és a mozzarellaszeleteket, meglocsoljuk a gombás szafttal, ráteszünk 1-2 szelet paradicsomot, majd betesszük a 180 fokos sütőbe, és készre sütjük. Amikor a sajt kezd megpirulni, megszórjuk a reszelt parmezánnal, még 1-2 percre visszatoljuk a sütőbe. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.