Elkészítés: 1. A cukkinit megmossuk, félbevágjuk, és szeleteljük (0,5 cm vastagra). A szeleteket sózzuk, és egy órát pihentetjük, utána a sót lemossuk vagy letöröljük. Szárazra töröljük.
2. A mozzarellát lecsöpögtetjük, felszeleteljük.
3. Két szelet cukkini közé egy szelet sajtot és egy bazsalikomlevelet helyezünk, majd a hajszálvékonyra vágott sonkába tekerjük. Minden oldalát borítsuk be sonkával, hogy a sajt ne folyjon ki.
4. Forró serpenyőben mindkét oldalát ropogósra sütjük. Zöldsalátával tálalhatjuk, melyet olívaolaj és balzsamecet dresszinggel ízesítünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.