Elkészítés: A hozzávalókat egy tálban összekeverjük.
A formába helyezett muffinpapírt - bár sütőpapír - én mégis ki szoktam egy kis olajjal kenni, vagy ecsettel, vagy az ujjaimmal. Később így könnyebb kiszedni. A papírkapszlikba elosztom a tésztát.
Előmelegített sütőben 165°C-on 25 percig sütjük. (Elektromos sütő!) Amennyiben gázsütőben sütjük, végezzünk tűpróbát.
A tésztaalapba lényegében bármi keverhető. Miután beletöltöm a papírba, megszórhatom
- csokidarabokkal
- aszalt gyümölcsökkel
- friss gyümölcsdarabokkal
- nagyobb müzlivel
- magvakkal
A tésztát ketté is vehetem, egyik felébe teszek csokit, és miután megszórtam ezzel-azzal, a tetejére teszek a csokis részből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.