Elkészítés: A répát megpucolom, lereszelem. A banánt megpucolom, villával összetöröm, a mazsolát hozzáadom, és az egészet meglocsolom a narancs levével. A tojást a cukorral, a vaníliás cukorral és a csipet sóval kikeverem (világos sárga legyen a színe). Hozzáadom az olvasztott margarint. Elkeverem. Hozzákeverem a répás keveréket is, majd hozzászitálom a lisztet és a sütőport. Fakanállal összekeverem. Csúnya lesz a színe, és az állaga sem túl bizalomkeltő. :o) 22 cm-es kivajazott, kilisztezett tortaformába simítom, és 170 fokos sütőben legalább 45 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.