Elkészítés: A szőlőt megmossuk, leszemezzük, és muskotályos borban áztatjuk, amíg a tésztát elkészítjük.
Egy 28 cm átmérőjű kerek formát sütőpapírral kibélelünk, vagy kivajazzuk, lisztezzük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A vajat elkeverjük a cukrokkal, beledolgozzuk a tojássárgákat, majd beleforgatjuk a lisztes keveréket, végül a keményre vert tojáshabot. Az előkészített formába öntjük, a leszűrt szőlőszemeket belepotyogtatjuk.
A sütőben kb. 55 percig sütjük. Tűpróba! A kész pitét porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.