Elkészítés: A csirkemellfiléket megmossuk. Bedörzsöljük először szárnyas fűszerkeverékkel, majd grill fűszerkeverékkel. Szórunk rá egy kis mustármagot. Hűtőben állni hagyjuk egy órát, fóliával letakarva, hogy kicsit összeérjenek az ízek. Egy óra múlva jénai tálba tesszük az olajat és pici vizet, belepakoljuk a csirkemellfiléket. Sütőben 25 percet főzzük-pároljuk, fóliával lefedve. Kivesszük, meglocsoljuk a levével, majd teszünk rá bőségesen tejfölt és sajtot, hogy befedje, megszórjuk őrölt borssal. Készre sütjük, pirulásig, fólia nélkül. Köretnek rizst készítünk, de kukoricás rizzsel is finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.