Elkészítés: Megtisztítom a marhahúst, és falatnyi darabokra vágom. Felkockázom a szalonnát és a vöröshagymát.
Egy serpenyőben kiolvasztom a szalonna zsírját, és megpirítom rajta a hagymát, beleteszem a marhahúst, és megpirítom minden oldalán. Aláöntök egy kevés vizet, és fedő alatt puhára párolom a húst, a vizet állandóan pótolom.
Mikor a hús megpuhult, zsírjára sütöm, meghintem liszttel, felengedem a tejszínnel és egy kevés vízzel. Sózom, borsozom és hozzáadom a mustárt. Még ezzel is párolom pár percig.
Frissen kifőtt tésztával, forrón tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.