Elkészítés: A zúzákat megtisztítjuk, négy részbe vágjuk, forró olajon, nagy lángon pirosra sütjük, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, megsózzuk,
borsozzuk, pirospaprikázzuk és annyi vizet teszünk rá, hogy ellepje. Fedő alatt puhára pároljuk.
A tejfölt simára keverjük a liszttel és a mustárral, belekeverjük a puha zúza levébe.
A rizst sós vízben puhára pároljuk.
A tálban körberakjuk a rizst, közepébe szedjúk a zúzaragut. Savanyúsággal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.