Elkészítés: A combot vékony szalonnacsíkokkal megtűzdeljük, s kevés zsírban hirtelen körbesütjük. Hozzáadjuk a karikákra vágott vegyes zöldséget és
hagymát. Átpirítjuk, beletesszük a sűrített paradicsomot, és sóval, borssal, szegfűborssal fűszerezzük, majd liszttel meghintjük, s kevés vízzel, musttal felengedjük (félig ellepje).
Párolás közben a levét forró musttal és vízzel pótoljuk. Kevés cukorral és áfonyával is ízesítjük.
Amikor a hús megpuhult, kivesszük. A lét átszűrjük, a zöldségeket passzírozzuk. A mártást még egyszer felforraljuk.
Tálalás előtt a húst felszeleteljük. Köretnek burgonyaropogóst, angol zöldbabot, roston sült paradicsomot és almaszeleteket adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.