Elkészítés: Az almákat megtisztítva lereszeljük egy mély tálba. Rácsorgatjuk a mézet, a citromlevet, a habosra felvert tojást, a fahéjat, pici sót. Jól összekeverjük, hozzáadjuk a diót, a mazsolát és a müzlit. 2 órát hagyjuk állni, 1-szer megkeverjük.
Nedves konyharuhára terítünk a 3 réteslapot, aminek a közeit olvasztott vajjal megkenjük. A szélére egy csíkban felkenjük a töltelék felét, szorosan felcsavarjuk. A másik felét is elkészítjük.
Kikent sütőlemezre tesszük, olvasztott vajjal megkenjük, forró sütőben pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.