Elkészítés: 4 tojás sárgáját 30 dkg vaníliás porcukorral habosra keverünk, majd adunk hozzá 8 evőkanál vizet, 1 citrom levét és a lereszelt héját. Az egészet jól összekeverjük 10 dkg dióval, majd hozzáadjuk a 20 dkg lisztet a sütőporral. Ezután a 4 tojás felvert habját óvatosan hozzákeverjük. Forró sütőbe tesszük, és közepes lángon megsütjük.
Hideg csokoládémáz: a 20 dkg porcukrot 5 dkg vajjal, 3 evőkanál kakaóval és 2 evőkanál vízzel összekeverjük, és a mázt a tepsiből kifordított, még forró tésztára kenjük. A sütit kihűlés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.