Elkészítés: 1, A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét 8 dkg porcukorral kemény habbá verjük.
2, A margarint habosra keverjük 7 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral. Belekeverjük a tojások sárgáját, majd ehhez a keverékhez adjuk a lisztet, a sütőport, a langyos tejet és a citromhéjat.
3, Végül kanállal hozzákeverjük a tojásfehérjét, ügyelve arra, hogy a hab ne törjön szét.
4, Kikent, lisztezett tepsibe öntjük a masszát, belepotyogtatjuk a szedret, majd kristálycukorral elkevert fahéjjal a tetejét megszórjuk.
5, Előmelegített sütőben 35 percig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.