Elkészítés: A lisztből, tejből, tojásból palacsintatésztát készítünk az olajjal, a cukorral és a sóval. Félretesszük állni.
A kiolvasztott spenótot az apróra vágott fokhagymával és kevés sóval megpároljuk, és hagyjuk kihűlni. Miután már nem forró, botmixerrel a palacsintatésztához keverjük.
Hagyományos módon palacsintákat sütünk. Amint kisül egy palacsinta, még forrón megkenjük tejföllel és megszórjuk reszelt füstölt sajttal és/vagy apróra vágott sonkával. Tetszés szerint feltekerjük, összehajtjuk vagy tortaszerűen rétehezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.