Elkészítés: A tojásokat, a lisztet, a cukrot, a vajat és a mézet habosra keverjük, majd állandóan kevergetve vízgőz fölött sűrűre főzzük. Hozzáadjuk a narancs levét és héját. A piskótát kettévágjuk, az egyik lapot mekenjük a krémmel, rátesszük a másik lapot. A tetejét kevés narancsszörppel meglocsoljuk, és narancskarikákkal, mentalevéllel díszítjük.
Készíthetjük más ízben:
Citromos krém: 1 nagy citrom leve és héja
Csokis krém: 1 evőkanál kakaópor
Kávés krém: 2 kávéskanál instant kávé
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.