Elkészítés: A tojásokat, a lisztet, a cukrot, a vajat és a mézet habosra keverjük, majd állandóan kevergetve vízgőz fölött sűrűre főzzük. Hozzáadjuk a narancs levét és héját. A piskótát kettévágjuk, az egyik lapot mekenjük a krémmel, rátesszük a másik lapot. A tetejét kevés narancsszörppel meglocsoljuk, és narancskarikákkal, mentalevéllel díszítjük.
Készíthetjük más ízben:
Citromos krém: 1 nagy citrom leve és héja
Csokis krém: 1 evőkanál kakaópor
Kávés krém: 2 kávéskanál instant kávé
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.