Elkészítés: A vízbe beletesszük a cukrot, a szegfűszeget, a fahéjat, és pár pecig főzzük. Majd hozzáadjuk a negyedbe vágott citromot és 2 narancs lepucolt héját, és még 10 percig főzzük, majd leszűrjük. A tojások fehérjét pici sóval kemény habbá verjük, és ebben a lében kifőzzük (mint a madártejnél). Ezután beletesszük a gerezdekre, majd darabokra vágott narancsot, valamint a fehérbort. Ha szükséges, még adunk hozzá cukrot, és 5 percig még főzzük. Közben a tojások sárgáját kikeverjük a tejföllel, és óvatosan belecsorgatjuk. Majd hozzáadjuk a vörösbort, 2-3 percig még főzzük. Végül állandó keverés mellett belekeverjük a tejszínt, felhevítjük, de főzni már nem kell. Tálaláskor a leves tetejére tesszük a habot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.