Elkészítés: 8 dl tejszínt felforralunk, hozzáadjuk a félbevágott és kikapart vaníliarudat, az összevágott csokoládét, a 2 narancs lereszelt héját. Simára keverjük. A narancsokat meghámozzuk és kifilézzük, a filéket a csokikrémhez adjuk, és óvatosan elkeverjük. Pohárkákba töltjük és lehűtjük.
A maradék tejszínből kiveszünk fél decit, felmelegítjük, hozzáadjuk az apróra vágott steviát, majd lehűtjük. A fennmaradó 1,5 dl tejszínt habbá verjük, majd a fűszeres tejszínnel összekeverjük.
A lehűlt csokikrémet a habbal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.