Elkészítés: A tészta száraz hozzávalóit egy kelesztő tálba tesszük, elkeverjük, majd a tejjel összegyúrjuk, jól kidolgozzuk. Meleg helyen 45-60 percig kelesztjük.
Közben a vajat a kristálycukorral és a narancsdzsemmel kikeverjük, hogy kenhető legyen. Egy hagyományos lemez tepsit kikenünk.
Amikor a tészta megkelt, félujjnyira kinyújtjuk, rákenjük az ízesített vajat, és megszórjuk a darált dióval. Feltekerjük, és 15 db egyforma karikára vágjuk, melyeket fektetve a tepsire helyezünk. Az evőkanálnyi kristálycukrot kevés vízzel összekeverjük, és a tészták tetejét ezzel a vizes cukorral megkenjük.
Előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük. Amikor kezd pirosodni a teteje, meglocsoljuk a vaníliás cukorral elkevert langyos tejjel, s még kb. 5 percig a sütőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.