Elkészítés: Egy tepsit kikenünk margarinnal. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, és kicsit állni hagyjuk. A megmaradt margarint kicsit megolvasztjuk. Az apróra vágott petrezselyemzöldet összekeverjük a margarinnal, 1 narancs reszelt héjával, sóval, ételízesítővel, borssal, a narancslével. Ebbe jól beleforgatjuk a hússzeleteket, és a tepsibe egymás mellé tesszük. Majd a maradék páclét és a vizet is ráöntjük. Fóliával befedjük, puhára pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük. Kiszedjük a húst, félretesszük, és a szaftba beletesszük a darabokra vágott narancsot, még pár percre betesszük a sütőbe, hogy kicsit megsüljön, majd a hússal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.