Elkészítés: A margarint habosra keverjük, majd hozzáadunk 30 dkg kristálycukrot, a vaníliás cukrot, a narancs és a fél citrom héját, majd egyenként a tojásokat is hozzákeverjük. A kétféle lisztet elvegyítjük a sütőporral, és a tésztához adjuk. A kuglófformát kikenjük margarinnal, a tésztát beleöntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Összekeverjük a narancs és citrom levét a maradék cukorral. Ezt a szirupot rálocsoljuk a kisült kuglófra, míg a formában van. Megvárjuk, míg teljesen beissza, majd tányérra borítjuk. A maradék citromhéjjal diszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.