Elkészítés: A káposztát nem túl vékonyra és rövidebb szálakra szeljük. A sárgarépát a káposztához hasonló formájúra vagdaljuk. Az egészet enyhén megsózzuk, és hagyjuk állni minimum 30 percet, hogy az egész kicsit „megtöttyedjen”.
Közben öntetet készítünk a tejfölből, a majonézből, fél narancs reszelt héjából és 4 evőkanál narancsléből.
Ha a káposzta túl sok levet eresztett, akkor leitatjuk/leöntjük, majd az öntetettel és fél narancs kockára vágott húsával összeforgatjuk. Ízlés szerint borsozhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.