Elkészítés: Az őzcomb darabot vékony szalonnacsíkokkal megtűzdeljük, és olajon kissé elősütjük.
A megmaradt olajban megpirítjuk a vegyes zöldségeket és a gombák szárát. Fűszerezzük, megszórjuk az egyik narancs lereszelt héjával, rátesszük a paradicsommártást, a bort és a felkockázott narancsokat. Ráreszeljük a fokhagymát, beleöntjük az elősütött őzszeleteket, azután ráöntjük a ragut.
Lefedjük a tálat, és körülbelül 70 percig sütjük, közben néhányszor megkeverjük.
A gombafejeket a ragu mellé tesszük, és további 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.