Elkészítés: A kekszet egy nylonzacskóba téve egy fakanál segítségével durvára törjük, majd egy tálba téve összekeverjük az olvasztott vajjal. Ezután egyenletesen eloszlatva belenyomkodjuk egy csatos tortaformába, majd 30 percre a hűtőbe tesszük.
Egy másik tálban összekeverjük a joghurtot, a narancshéjat, a mascarponét, a porcukrot és a tejet. A tejszínt egy harmadik tálba öntjük, és habverővel sűrű habbá verjük, majd hozzáadjuk a narancsos krémhez.
A narancsos krémet egyenletesen eloszlatva beleöntjük a lehűtött tortaformába, a vajas-kekszes alapra. Tetejét cukrozott narancshéjjal vagy narancsgerezdekkel díszíthetjük. Az így elkészült desszertet a hűtőben pihentetünk 1 éjszakát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.