Elkészítés: Ugyanúgy készül, mint a hagyományos rakottkrumpli, csak tojás és kolbász helyett szardínia és narancs van benne. A szeletekre vágott főtt krumplit a tűzálló tál aljára rakom, rámorzsolom a szardíniadarabokat, és meglocsolom a tejföllel, amibe előzőleg belekevertem a szardínia levét és az összetört fokhagymát. Erre jöhet só, bors, reszelt sajt, reszelt narancshéj, majd végül a narancsszeletek. A rétegek tetszés szerint pakolhatók. A tetejére tejföl és reszelt sajt jó, hogy ráolvadjon. 20 perc alatt összesül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.