Elkészítés: A pudingot a csomagoláson lévő előírás szerint elkészítem, és a cukrot meg a narancsszörpöt még forrón belekeverem. Hagyom kihűlni, azonban időnként megkeverem, hogy a teteje ne bőrösödjön meg. Amíg a pudig hűl, a túrót villával áttöröm, és vaníliás cukorral összekeverem. A tejszínből kemény habot verek. A zselatinport kis lábasba szórom, ráöntök fél dl vizet, és pár percig hagyom ázni, azután nagyon kis lángon, folyamatos keverés közben forráspontig melegítem. A lángot lezárva alatta, hagyom langyosra hűlni. A már kihűlt pudingot lazán átforgatom a vaníliás túróval, a folyékony zselatinnal és a tejszínhabbal. Habverővel addig keverem, amíg az egész egynemű masszává válik. Ekkor formába adagolom, és a tetejét tetszés szerint feldíszítve beteszem a hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.