Elkészítés: A pudingot a csomagoláson lévő előírás szerint elkészítem, és a cukrot meg a narancsszörpöt még forrón belekeverem. Hagyom kihűlni, azonban időnként megkeverem, hogy a teteje ne bőrösödjön meg. Amíg a pudig hűl, a túrót villával áttöröm, és vaníliás cukorral összekeverem. A tejszínből kemény habot verek. A zselatinport kis lábasba szórom, ráöntök fél dl vizet, és pár percig hagyom ázni, azután nagyon kis lángon, folyamatos keverés közben forráspontig melegítem. A lángot lezárva alatta, hagyom langyosra hűlni. A már kihűlt pudingot lazán átforgatom a vaníliás túróval, a folyékony zselatinnal és a tejszínhabbal. Habverővel addig keverem, amíg az egész egynemű masszává válik. Ekkor formába adagolom, és a tetejét tetszés szerint feldíszítve beteszem a hűtőszekrénybe, hogy megdermedjen.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.