Elkészítés: A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóval összekeverjük. A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, és hozzáadjuk az olajat. A fehérjét fölverjük, majd laza mozdulatokkal a tojássárgás cukorba keverjük. Majd a sütőporos liszt megy bele. A muffin formába töltjük a krémet, de csak annyit, hogy a sütés után még a díszítés is ráférjen a tetejére. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Közben elkészítjük a kétféle krémet. A túrókrémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a túrót és a reszelt citromhéjat.
A narancsos krémhez az üdítőitalból, a pudingporból és a cukorból olyan krémet főzünk, mint mikor pudingot készítünk (tejet nem használunk!).
A kihűlt muffinokra habzsákkal elosztjuk a túrókrémet, majd a már majdnem megdermedt narancsos pudingot. A tetejét tortadarával, mandarin- vagy narancsdarabkával díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.