Elkészítés: A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóval összekeverjük. A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, és hozzáadjuk az olajat. A fehérjét fölverjük, majd laza mozdulatokkal a tojássárgás cukorba keverjük. Majd a sütőporos liszt megy bele. A muffin formába töltjük a krémet, de csak annyit, hogy a sütés után még a díszítés is ráférjen a tetejére. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Közben elkészítjük a kétféle krémet. A túrókrémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a túrót és a reszelt citromhéjat.
A narancsos krémhez az üdítőitalból, a pudingporból és a cukorból olyan krémet főzünk, mint mikor pudingot készítünk (tejet nem használunk!).
A kihűlt muffinokra habzsákkal elosztjuk a túrókrémet, majd a már majdnem megdermedt narancsos pudingot. A tetejét tortadarával, mandarin- vagy narancsdarabkával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.