Elkészítése: A tésztához a tojássárgákat a cukorral, a sütőporral meg a puha vajjal habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a kakaót, a tejet, végül beleszitáljuk a lisztet. Alaposan kikeverjük, és kikent, kilisztezett, közepes nagyságú tepsibe töltjük. Forró sütőben tűpróbáig sütjük.
Simára keverjük a cukrot a tojásfehérjékkel - ha van maradék fehérjénk, eggyel-kettővel szaporíthatjuk - és gőzön, habverővel kevergetve sűrűre, fényesre főzzük.
A tészta tetejére simítjuk, és a sütőbe visszatolva a tepsit, nagyon kis lángon rászárítjuk az édes habot. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd az egészet bevonjuk csokoládémázzal, amelyhez a cukrot a kakaóval meg egy kevés vízzel simára keverjük, tovább kevergetve sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve, beledobjuk a vajat. Addig kevergetjük, amíg a vaj el nem olvadt, majd a tésztára öntjük.
Szellős helyen addig hagyjuk állni, amíg a tésztára a máz rá nem száradt, majd kis kockákra vágva adjuk asztalra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.