Elkészítés: A piskótához a 6 tojásfehérjét 6 evőkanál vízzel kemény habbá verjük. Egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, a cukrot, majd a kakaóport, a legvégén a sütőporral kevert lisztet. Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a tejet a liszttel simára keverjük, majd sűrűre főzzük. (Nem kell megijedni, ha csomós lesz, könnyen simára lehet keverni.) Amíg kihűl, a margarint kikeverjük a porcukorral, majd összedolgozzuk a masszával.
A kihűlt piskótára kenjük, tetejére tortabevonót teszünk. (Én a csokit ráreszeltem.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.