Elkészítés: A piskótához a 6 tojásfehérjét 6 evőkanál vízzel kemény habbá verjük. Egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, a cukrot, majd a kakaóport, a legvégén a sütőporral kevert lisztet. Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a tejet a liszttel simára keverjük, majd sűrűre főzzük. (Nem kell megijedni, ha csomós lesz, könnyen simára lehet keverni.) Amíg kihűl, a margarint kikeverjük a porcukorral, majd összedolgozzuk a masszával.
A kihűlt piskótára kenjük, tetejére tortabevonót teszünk. (Én a csokit ráreszeltem.)
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.